Organizacija obiskov / navodila za organizatorje

Navodila za organizacijo obiskov šol za organizatorja v Centru za prenos tehnologij in inovacij:

Organizator obiska šole na CTT se s predstavnikom šole dogovori naslednje:
a) termin obiska: datum in ura (ob četrtkih med 9:00 in 14:00 uro)
b) koliko časa imajo na voljo za obisk
c) kateri program bi si želeli ogledati (http://www.ijs.si/ijsw/DOV/IJS/programi1)
d) naslov šole
e) število udeležencev obiska
f) starost udeležencev in
g) kontaktno osebo (ime, priimek in telefon).

Če se planira 1 urni obisk šole, se lahko planira tri odseke po 20 minut. Obisk se vpiše v spletno stran: http://www.ijs.si/ijsw/DOV/priprave

Skupine obiskovalcev se planira tako, da je v eni skupini največ 15 učencev.

Link organiziranega obiska šole se nato pošlje v potrditev šoli, če se strinjajo s programom in se pripiše, da program z naše strani še ni potrjen, ker še nismo govorili s koordinatorji.

Ko šola progam obiska potrdi, se na spletu spremeni zaznamek NI POTRJEN v JE POTRJEN in se obvesti Kristino Žagar, da lahko organizira obisk po IJS oziroma obvesti koordinatorje s posameznih odsekov.

V primeru, če se planira 1 urni obisk Šole eksperimentalne kemije, se naredi isto kot zgoraj opisano, vendar se pred pismom šoli vpraša mag. Tomaža Ogrina, če ima čas. To pismo gre mag. Tomažu Ogrinu in cc njegovemu vodji doc. dr. Gašperju Tavčarju. Če ne potrdi v 1 dnevu, potem se organizira ogled drugih odsekov. (V nobenem primeru pa se mag. Tomaža Ogrina ne daje na cc v komunikaciji s šolami ali v komunikaciji s koordinatorji.)

Obisk šole mora biti potrjen in objavljen ter napovedan po odsekih vsaj 14 dni vnaprej.

Kadar je Kristina Žagar, pomočnica poverjenice obiskov, odsotna, jo glede obveščanja koordinatorjev nadomešča organizator obiskov šol iz CTT. V tem primeru ni možno planirati obiska CEM.